Cinquè dia

Bon dia,
avui ha estat un dia de tancament: de la setmana, de les activitats i de la gent que s'acomiadava.

Avui hem parlat de l'Art de Mirar a través del VIDEO!

MATÍ

Aquest matí hem fet moviment i so i hem separat els grups. L'Elena ha fet mitja classe preparant-los físicament i després els hi ha proposat un exercici molt interessant: cada un havia de triar un adjectiu per descriure's i ho havia d'interpretar a través d'una tela blanca: solitari, organitzat, tímid, somiador, content... ha estat molt interessant veure'ls com ho feien per poder explicar-se d'una altra manera, per mirar-se a ells mateixos!

 

I amb l'Ilària hem posat so al curt que - a la tarda - haviem de fer servir amb el Joan. Hem mirat i hem interpretat a través dels sons i ha sigut un moment de gran concentració!

 

TARDA

Avui hem treballat amb el video per transportar-nos a altres realitats; de fet hem muntat un set on poder posar els nostres personatges i les nostres plantes i hem creat un escenari propi on projectàvem les holografies... ha estat molt impressionant veure com ens cremàvem, com nevava o com llampegava! Sovint creiem que les imatges són petites traces de realitat però la realitat - a vegades - se'ns escapa a nosaltres mateixos! Al final hi ha tantes realitats com mirades i, avui, han estat hologràfiques. Moltes gràcies Joan!

 

"NO MIRIS MAI ELS TROMBONS
NOMÉS ELS ENCORATGES!"

Richard Wagner

 

Cinquè dia!

Bon dia i bon cap de setmana,
Ester

Ester RoviraComment